CONZOOMER benytter cookies til, at registrere din færden på conzoomer.com. Ved at fortsætte på vores hjemmeside, accepterer du cookies fra conzoomer.com på din computer. Læs mere om betingelserne på conzoomer.com
Markedspladsen med dagligvaretilbud der matchmaker brands og butikker med forbrugere
TILBUD

97

KÆDER

1

BUTIKKER

17

KATEGORI

12

Social connections
MENU
Conzoomer homepage
X Forside Log ind Opret profil Anbefal os Kontakt os Få en smagsprøve blogs.conzoomer.com

Conzoomer er en forbrugerservice

Den moderne forbruger vil ikke overdøves af tilbud, men derimod have relevante tilbud direkte, uden at skulle finde 'nålen i høstakken'. Helst automatisk...

Conzoomer leverer relevante dagligvaretilbud til forbrugerne på web og mobil - direkte og på sekundet. Vedligeholdelsesfrit!

Conzoomers grundfunktion er baseret på Permission Marketing - en reklameform, hvor forbrugeren i dette tilfælde opretter en personlig profil og tillægger denne profil sorteringsegenskaber, som tillader direkte kontakt fra en udbyder af produkter til profilhaveren - forbrugeren.

I Conzoomers verden handler det om at Butikker og Butikskæder opretter og publicerer tilbudsannoncer, sorteret efter varekategorier og indkøbsområder, hvorved tilbudsannoncerne sendes direkte til den enkelte forbruger. På denne måde kan forbrugeren undgå den syndflod af overreklamering vi alle dagligt påvirkes af og kun få de tilbud på dagligvarer, der reelt ønskes. Producenter og Brands kan ligeledes tilbyde oplysning og præsentation - på forbrugerens præmis - som et led i en komplet forbrugerservice i dagligvarehandelen.

Fordelene for alle parter er klare: Forbrugeren får kun relevante tilbud, gratis og uden 'støj'; Butikskæden får fat i alle tilmeldte forbrugere, også de som ikke tillader tilbudsaviser eller aldrig læser dem, og Butikkerne får for første gang nogensinde et værktøj til at markedsføre tilbud fra hylderne direkte til forbrugeren - på sekundet - og Producenter og Brands får en samlet portal til at præsentere sine produkter og oplyse forbrugerne. Slut med spild, ventetid, uoverskuelighed og formuer, der bliver tabt i den traditionelle markedsføring.

Conzoomer® tager forbehold for evt. trykfejl og ændringer. Conzoomer® påtager sig intet ansvar for udbuddet af varer, deres priser og konsekvenserne af kommunikationen mellem forbrugerne, udbyderne og producenterne og kan ikke gøres erstatningspligtig i denne forbindelse. Oplysninger afgivet til Conzoomer® vil ikke blive delt med tredjepart medmindre der foreligger en udtrykkelig accept herfra. Læs mere om betingelser og vilkår > for benyttelse af Conzoomer®’s services under sektionen Juridisk. Conzoomer® er et Registreret Varemærke. © Conzoomer 2019.