CONZOOMER benytter cookies til, at registrere din færden på conzoomer.com. Ved at fortsætte på vores hjemmeside, accepterer du cookies fra conzoomer.com på din computer. Læs mere om betingelserne på conzoomer.com
Markedspladsen med dagligvaretilbud der matchmaker brands og butikker med forbrugere
TILBUD

97

KÆDER

1

BUTIKKER

17

KATEGORI

12

Social connections
MENU
Conzoomer homepage
X Forside Log ind Opret profil Anbefal os Kontakt os Få en smagsprøve blogs.conzoomer.com
Rediger profil
Forbrugeroplysninger
[-] Mærkninger

Fair Trade >

Når du vælger produkter med Fairtrade-mærket, er du med til at skabe en bedre fremtid for bønder og plantagearbejdere i Afrika, Asien og Syd- og Mellemamerika. Fairtrade betyder, at de betales en mere fair pris for deres råvarer og får overskud til at investere i et bedre liv.

Mærkningsguiden >

Hvad betyder Svanemærket, og hvad dækker Ø-mærket over? Gå på opdagelse i Mærkningsguiden, og bliv klogere på de mange mærker.

Økologisk >

Der er flere mærker, som markerer økologi på produkterne. Ud over det røde danske Ø-mærke er der et EU-mærke. Restauranter og storkøkkener kan vise deres økologiske profil med det økologiske spisemærke. Økologiske varer i Danmark kendes let på det røde Ø-mærke. Ø-mærket fortæller, at det er de danske myndigheder, der fører kontrol med de gårde og virksomheder, der producerer, forarbejder, pakker eller mærker varerne i Danmark. Varer fra udlandet kan også have det røde Ø-mærke, hvis den seneste forarbejdning eller ompakning er sket under den danske økologikontrol.

Nøglehulsmærket >

'Nøglehulsmærket' er et fælles nordisk ernæringsmærke, som skal guide forbrugerne i deres valg af sundere fødevarer. Danmark, Norge og Sverige har sammen indført det nye ernæringsmærke. Nøglehulsmærket gør det nemmere for forbrugerne at vælge sundere fødevarer inden for udvalgte produktgrupper på en hurtig og enkel måde. Nøglehulsmærkningen giver forbrugerne et redskab til hurtigt at vurdere, om en fødevare har en god sammensætning med hensyn til fx fedt, sukker, fuldkorn og salt.

Smiley-ordningen >

Siden 2001 har smiley-ordningen gjort det nemt for forbrugerne at finde de butikker, der har bedst styr på fødevarereglerne. I 10 år har Fødevarestyrelsens kontrolrapporter været offentliggjort med angivelsen af et mere eller mindre smilende ansigt, som en let genkendelig oplysning til forbrugeren. Smiley-ordningen har dermed været med til at skabe mere gennemsigtighed, som betyder, at virksomhederne kan sammenligne sig med hinanden og konkurrere endnu mere på fødevaresikkerheden – til gavn for forbrugerne.

Conzoomer® tager forbehold for evt. trykfejl og ændringer. Conzoomer® påtager sig intet ansvar for udbuddet af varer, deres priser og konsekvenserne af kommunikationen mellem forbrugerne, udbyderne og producenterne og kan ikke gøres erstatningspligtig i denne forbindelse. Oplysninger afgivet til Conzoomer® vil ikke blive delt med tredjepart medmindre der foreligger en udtrykkelig accept herfra. Læs mere om betingelser og vilkår > for benyttelse af Conzoomer®’s services under sektionen Juridisk. Conzoomer® er et Registreret Varemærke. © Conzoomer 2019.