CONZOOMER benytter cookies til, at registrere din færden på conzoomer.com. Ved at fortsætte på vores hjemmeside, accepterer du cookies fra conzoomer.com på din computer. Læs mere om betingelserne på conzoomer.com
Markedspladsen med dagligvaretilbud der matchmaker brands og butikker med forbrugere
TILBUD

97

KÆDER

1

BUTIKKER

17

KATEGORI

12

Social connections
MENU
Conzoomer homepage
X Forside Log ind Opret profil Anbefal os Kontakt os Få en smagsprøve blogs.conzoomer.com
Rediger profil
Forbrugeroplysninger
[-] Allergi

Astma-Allergi Danmark >

Astma-Allergi Danmark arbejder for, at alle berørt af astma, allergi og eksem får en bedre hverdag. Vi arbejder også på at styrke forebyggelsen. I dag er omkring 1,5 millioner danskere berørt af astma, allergi eller anden overfølsomhedssygdom, og tallet er stigende.

Videnscenter for Allergi >

Videncenter for Allergi er et nationalt center, der blev oprettet af Miljøstyrelsen i 2001 for at blive klogere på kemiske stoffers sundhedseffekter. Videncentrets formål er at forebygge allergi over for kemiske stoffer i forbrugerprodukter igennem forskning, overvågning og rådgivning. Den grundlæggende idé er at tilpasse miljøet til allergikerne - ikke omvendt.

Fødevarestyrelsen, Glutenfri produkter >

Fødevarer bestemt til særlig ernæring skal på grund af deres særlige sammensætning eller den særlige måde, de er fremstillet på, klart adskille sig fra almindelige fødevarer. De skal også være egnet til det angivne formål og forhandles på en sådan måde, at det fremgår, at de er egnet til dette formål. Glutenfri produkter kan dog også være almindelige fødevarer. Eksempler herpå er sammensatte fødevarer som f.eks. frikadeller eller medisterpølse fremstillet med kartoffelmel eller hirsemel, i stedet for hvederasp, hvedemel eller rugmel eller f.eks. fiskefileter, hvor panaden fremstilles af hirsemel eller sojaprodukt i stedet for rasp.

Portal for Glutenintolerans >

Denne forholdsvis nye samlingsportal om glutenallergi og laktose-intolerans er særdeles anvendelig og drevet af to personer med lidelserne tæt på livet.

Dansk Cøliaki Forening >

Denne side er til for dig som har eller kender en med cøliaki. Du finder en masse information og gode råd, som kan hjælpe dig videre i hverdagen.

Conzoomer® tager forbehold for evt. trykfejl og ændringer. Conzoomer® påtager sig intet ansvar for udbuddet af varer, deres priser og konsekvenserne af kommunikationen mellem forbrugerne, udbyderne og producenterne og kan ikke gøres erstatningspligtig i denne forbindelse. Oplysninger afgivet til Conzoomer® vil ikke blive delt med tredjepart medmindre der foreligger en udtrykkelig accept herfra. Læs mere om betingelser og vilkår > for benyttelse af Conzoomer®’s services under sektionen Juridisk. Conzoomer® er et Registreret Varemærke. © Conzoomer 2019.