CONZOOMER benytter cookies til, at registrere din færden på conzoomer.com. Ved at fortsætte på vores hjemmeside, accepterer du cookies fra conzoomer.com på din computer. Læs mere om betingelserne på conzoomer.com
Markedspladsen med dagligvaretilbud der matchmaker brands og butikker med forbrugere
TILBUD

97

KÆDER

1

BUTIKKER

17

KATEGORI

12

Social connections
MENU
Conzoomer homepage
X Forside Log ind Opret profil Anbefal os Kontakt os Få en smagsprøve blogs.conzoomer.com
Rediger profil
Forbrugeroplysninger
[-] Forbrugerlovgivning

Erhvervs- & Vækstministreiet >

Formålet med forbrugerlovgivningen er at sikre et højt forbrugerbeskyttelsesniveau og samtidig beskytte virksomhederne mod unfair og illoyal konkurrence. Forbrugerlovene giver således forbrugerne nogle grundlæggende juridiske rettigheder og opstiller nogle rammer for de erhvervsdrivende.

Konkurrence- & Forbrugerstyrelsen >

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen håndhæver konkurrenceloven og arbejder på at fremme konkurrencen i både den private og offentlige sektor. Styrelsen godkender større fusioner og pålægger virksomheder at ophæve konkurrencebegrænsende aftaler. Styrelsen yder uformel klagebehandling i udbudssager.

Conzoomer® tager forbehold for evt. trykfejl og ændringer. Conzoomer® påtager sig intet ansvar for udbuddet af varer, deres priser og konsekvenserne af kommunikationen mellem forbrugerne, udbyderne og producenterne og kan ikke gøres erstatningspligtig i denne forbindelse. Oplysninger afgivet til Conzoomer® vil ikke blive delt med tredjepart medmindre der foreligger en udtrykkelig accept herfra. Læs mere om betingelser og vilkår > for benyttelse af Conzoomer®’s services under sektionen Juridisk. Conzoomer® er et Registreret Varemærke. © Conzoomer 2019.