CONZOOMER benytter cookies til, at registrere din færden på conzoomer.com. Ved at fortsætte på vores hjemmeside, accepterer du cookies fra conzoomer.com på din computer. Læs mere om betingelserne på conzoomer.com
Markedspladsen med dagligvaretilbud der matchmaker brands og butikker med forbrugere
TILBUD

97

KÆDER

1

BUTIKKER

17

KATEGORI

12

Social connections
MENU
Conzoomer homepage
X Forside Log ind Opret profil Anbefal os Kontakt os Få en smagsprøve blogs.conzoomer.com

Få alt, Skær til og få kun de dagligvaretilbud
der er relevante for dig

Det skal være nemt at finde et godt og relevant tilbud. Find danske dagligvaretilbud på netop din måde. Sortér efter hvor du handler, under varekategorier eller endda bare på dine foretrukne produkter som søgeord. Du får dine egne oversigter over tilbud baseret på dine valg - relevante, nul besvær og ingen overreklamering. Ganske enkelt: Du bestemmer!

Opret gratis profil

Hvorfor melde sig til

CONZOOMER tilbyder services, som er baseret på dine egne præferencer og indstillinger. For at disse kan gemmes er det nødvendigt at du er registreret, så du får det fulde udbytte af alle dine sorteringer, varslinger osv. Vi hverken deler sælger dine oplysninger til anden side.

Log ind

(Automatisk log ind)

Lav dit eget virtuelle butiksstrøg
og følg dine yndlingsbutikker og produkter

På conzoomer.com kan butikker, supermarkeder og brands have profilsider hvorfra de kan kommunikere, oplyse og sende tilbud ud til dig på din præmis, nærmest på sekundet. Ved at følge en profilside tilføjer du den til ‘Dit butiksstrøg’ og derved har du en direkte relation til din favoritbutik eller yndlingsprodukt. Det er en slags Facebook, Twitter og for dagligvarer og kunder.

Få en virksomhedsprofilside >

Din hurtigste vej til forbrugeroplysning

Hos conzoomer.com tror vi på den oplyste forbruger. Vi har samlet de væsentligste institutioner og interesseorgansiationer indenfor privat forbrug og fødevaresundhed for at give dig en samlet portal at starte ud fra, hvis du skal vide noget mere i Forbrugerland. Uanset om du skal vide om lovgivning, rettigheder eller noget om fødevare allergi, så start fra vores Forbrugeroplysning.

Gå til forbrugeroplysningen >
Conzoomer® tager forbehold for evt. trykfejl og ændringer. Conzoomer® påtager sig intet ansvar for udbuddet af varer, deres priser og konsekvenserne af kommunikationen mellem forbrugerne, udbyderne og producenterne og kan ikke gøres erstatningspligtig i denne forbindelse. Oplysninger afgivet til Conzoomer® vil ikke blive delt med tredjepart medmindre der foreligger en udtrykkelig accept herfra. Læs mere om betingelser og vilkår > for benyttelse af Conzoomer®’s services under sektionen Juridisk. Conzoomer® er et Registreret Varemærke. © Conzoomer 2019.
Kontakt > Conzoomer ideen > Juridisk >